sertifisert ehandel

Miljøvennlig bedrift

I vårt bedrift er vi opptatt av miljø. Vi tenker miljø, og reduserer materialbruk og kostnader på avfallshåndteringen.

Vårt mål er å gi mindre belastning på naturen, og å bidra til det globale klimaarbeidet.

100% TRYGG

Vi føler oss så sikre i vår vurdering av en butikk som har mottatt utmerkelsen Sertifisert E-handel at vi tilbyr alle forbrukere som handler i disse e-butikkene en kjøpsbeskyttelse. Kjøpsbeskyttelsen innebær at kunden får erstatning om noe skulle gå galt.

Kjøpsbeskyttelsen gjelder opptil kr 10 000 pr. kjøp, den inngår automatisk og er gratis.

Trygghet for brukere gir lønnsomhet for nettbutikken vår!

Produksjonsteknologi

Idé

Takket være nye ideer skaper og forbedrer vi våre produkter for å kunne tilfredstille våre mest kresne kunder. 

Innovasjon/Innovation  - stadig innovasjon leder oss mot avanserte prosjekter og mål. Derfor blir våre produkter bedre og bedre.

Utseende/Design  - hjelper oss å skape mer elegante, utsøkte modeller, som er en del av vår sjel, våre følelser og kjærligheten til vakre produkter.

Økologi/Ecology  - vi tenker hele tiden økologisk og hva som er best for naturen når vi skaper våre kjøkkenvifter.

Luft/Air  - er nødvendig for å leve, derfor vi setter stor pris på at luften blir ren og av god kvalitet.

BIOSKYtechnology

 Et nytt luftrensesystem. Innovasjon, effektivitet, sikkerhet.

Lukter på kjøkkenet, damper, røyker, støv, sporer, bakterier og virus elimineres på en naturlig måte ved bruk av innovative teknologier.

Uten farlig emisjon. Uten potensielt skadelige ioner, som er farlige for helsen, uten ozon og UV-stråler.

For å kunne forbedre luftkvaliteten inne i huset på en trygg, effektiv og enkel måte er vårt patenterte system basert på bruk av høy temperatur.

Effektiv mot

  • -lukter
  • -virus
  • -bakterier
  • -sopp
  • -ozonsporer
  • -støv og allergener
  • -dyrepels

Fordeler

  • -høy effektivitet og yteevner
  • -lav energiforbruk
  • -uten behov for filtre

DEOtech

Trykk og kjenn friskhet.

Et innebygd system gjør at vi kan produsere de første kjøkkenvifter i verden som kan rense luften.

For å oppfriske et rom etter matlagingen, rengjøringen på kjøkkenet eller når det er nødvendig, bør man aktivere Deotechfunksjon som emitterer direkte fra viften den friske luften som har ingen ubehagelige lukter.

I vårt tilbud er det flere unike dukter, som kan byttes uten problem og som kan bli erstattet.

Tilgjengelige lukter:

-deep clean
-light breeze
-house scent

 

Supersilent

Den maksimale effektiviteten ved lavt støynivå.

Ny demper montert på utløpet av turbinen har muligheten for å redusere støy som er generert av luftstrømmen. Den kan alltid monteres og demonteres. Laget av støyabsorberende materialer reduserer den med 25% og har ingen innflytelse på viftens effektivitet. For å kunne forbedre luftkvaliteten inne i huset på en trygg, effektiv og enkel måte er vårt patenterte system basert på bruk av høy temperatur.

 

Hotair

Det er med hjelp av Hotair Funksjon er luften oppvarmet med infrarødt lys av den  nyeste generasjonen. Det hjelper å beholde varmen av måltider som er på skrudd av platen for lang tid uten videre matlaging og gjenbruk av kopper og kar. Den hygieniske og bekvemme Hotair funksjon er basert på samme prinsipper som er brukt i mange systemer av profesjonell gastronomi for å bevare mat for lang tid med den riktige temperaturen.

Ecoenergysaving

Med det nye system av kontrollen på vekselretter har våre produkter lavt energiforbruk.

Den høye effektivitetsklassen for kjøkkenvifter med lavt strømforbruk. Strømforbruk på den tradisjonelle viften er sterkt redusert med det nye systemet av kontroll på vekselretter- avhengig av hastigheten er det mellom 30% til 70%. Modeller som er utstyrt i de nye systemer med lavt strømforbruk befinner seg i klassen med det aller høyeste energieffektivitets nivå.

 

Hiperformance

Alle våre kjøkkenvifter er utstyrt med turbiner med effektivitet på 850 m3/t.

Med disse turbiner møter våre kjøkkenvifter forventinger til og med de mest kresne kunder, som setter pris på friskhet på kjøkkenet.

 

Hi-tech components

Smart Control

Den avanserte og bred berøringsskjerm med mange ikoner gjør det mulig å styre på funksjonene til viften og den har også mange praktiske anvendelser som timer funksjon, sugefilterskiftesensor, viftens hastighet osv. Dens utseende kan konfigureres frivillig. Det er noen versjoner som er tilgjengelige.

Sensor

Den er tilgjengelig som en bevegelsessensor, som aktiverer automatisk lyset og med det samme forenkler det en matlagingsprosess når vi er i nærheten av kjøkkenviften. Når vi beveger oss borte fra kjøkkenviften, skrus lyset automatisk av.

Radio system

Det integrerte systemet for å høre på FM radio skaper i kjøkkenet en hyggelig og avslappende atmosfære. To induktive høyttalere garanterer den riktig kvalitet på lyden med maksimal pålitelighet. Systemet er beskyttet fullstendig mot fettdamper og vanndamper. 

Hi-filter

Den nye og forbedret generasjon av filtre (det var kullfiltre) som er montert til aluminiumfiltre. Både Hi-filtre og aluminiumfiltre kan vaskes med håndvasking eller i en oppvaskmaskin. For å regenerere Hi-filtre bør det sives og plasseres i en ovn i 15 minutter ved 100 varmegrader. Denne syklus kan gjentas mer enn ti ganger for å garantere filtres renheten. Ethvert filter kan brukes for 3 år i stedet. I motsetning til tradisjonelle kullfiltre som kan brukes fra 4 til 6 måneder.

LED-teknologi

Det er den nye generasjon av belysning med ren og lys farge. Den gir enda bedre lys og den er mer resistent mot eksterne forhold fra den tradisjonelle halogenbelysning og belysning med lyspærer.

Enhver kjøkkenvifte fra Nortberg firmaet er utstyr med LED belysning, som karakteriserer seg av lav strykprosent, høy bestandighet mot spenningssvingninger og god lys uten pulsasjon. Levetid er omtrent 100000h. Dessuten er lyset trygg for øyne og det er ikke anstrengende for øynene.

 

Lett å rengjøre

Kjøkkenvifter fra Nortberg firmaet er laget av rustfrie plater av det høyeste kvalitet. For de lakkerte kjøkkenvifter bruker vi den italienske lakker, derfor er dens overflate lett i vedlikehold og den har ingen  negativ innflytelse på materialet, som viften ble laget av.

Nortberg - på markedet siden 1989

NORTBERG er i dag en ledende produsent, og leverandør av alle slags eksklusive kjøkkenventilatorer til kunder fra Skandinavia og hele Europa. Alle våre NORTBERG kjøkkenventilatorer er produsert i materialer av absolutt høyeste kvalitet. Våre produkter er utviklet i nært samerbeid med annerkjente designere fra hele verden. Våre produksjonsmedarbeidere og montører sørger for den beste kvalitet i alle ledd.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev her å bli den første til å få vite om våre spesialtilbud og rabatter.

Du finner oss også her

Besøk å følg oss på våre sosiale sider. Ikke gå glipp av våre nyeste tilbud og produkter!