Tilbake Tilbake

Kjøpehjelper

Kjøpehjelper
Se alt

Bruksanvisninger

Bruksanvisninger
Se alt

FAQ - Ofte stilte spørsmål

FAQ - Ofte stilte spørsmål
Se alt

Nortberg kjøkkenventilatorer

Nortberg – på markedet siden 1989.  

De siste 30 årene har vi levert løsninger til både private kunder og bedrifter. I dag er vi en ledende produsent og leverandør av alle slags eksklusive kjøkkenventilatorer i Skandinavia og hele resten av Europa. Alle våre NORTBERG kjøkkenventilatorer er produsert i materialer av absolutt høyeste kvalitet. Våre produkter er utviklet i et tett samarbeid med anerkjente designere fra hele verden. Våre tekniske tegnere, produksjonsmedarbeidere og montører, sørger for den høyeste kvaliteten i alle ledd. NORTBERG ble grunnlagt i 1989. Gjennom årene har firmaet oppnådd mange suksesser. Vi ble blant annet kåret årets leder innen salg av kjøkkenventilatorer på nett. Uten tvil kan det forstås som anerkjennelse fra de fornøyde kundene våre. Det er også et bevis på at vi er et dynamisk, utviklende selskap som driver med både produksjon, og salg av kjøkkenvifter.

Vi mener at våre innovative løsninger er grunnen til at vi er så suksessfulle. Produktene våre er ikke bare preget av funksjonalitet og moderne design, men også av den aller høyeste kvalitet og rimelige priser. Takket være våre kunder, som vi setter stor pris på, er vi i stand til å forbedre våre NORTBERG kjøkkenvifter, slik at de følger nye trender i verden. Sammen med våre designere prøver vi alltid å være ett skritt foran våre konkurrenter. Et fellestrekk av alle produktene våre er unikt design. Men det som er like unikt, er våre luftstrømsystemer som er nå patenterte. Derfor er NORTBERG kjøkkenvifter de mest stillegående på markedet. Våre produkter er både pålitelige, moderne, energisparende og fyller alle krav og normer fra EU. Det er lojalitet til våre kunder som bidrar til vår suksess, og det er gjenspeilet i et økende tall av fornøyde brukere.

Det viktigste for NORTBERG er imidlertid ikke bare kvalitet, men også profesjonell kundeservice ved både bestilling og levering, samt med service (både før og etter garantiperioden). Vi garanterer unik, individuell behandling for våre kunder. Vi møter kundenes forventninger, og derfor er vi oppfattet som en troverdig samarbeidspartner. Vi legger stor vekt på sikkerhet, og trygg betjening av våre produkter. Derfor samarbeider vi med høyt kvalifiserte spesialister fra denne bransjen. NORTBERG særpreges ikke bare av redelighet og troverdighet, men også av ansvar, og jevn utvikling på alle nivåer.

Alle NORTBERG kjøkkenventilatorene ble designet med ytterst forsiktighet, og er produsert i materialer av absolutt høyeste kvalitet som børstet rustfritt stål, eller herdet glass. Det som kjennetegner våre ventilatorer er moderne utseende og lavt støynivå ved drift. Det er grunnen til at de er så populære hos de mest kresne kundene. De passer godt til både moderne og tradisjonelle kjøkken. Vi skal overraske deg med designer som du garantert ikke har møtt før. 

Med Vennlig Hilsen
Nortberg Team

Velkommen til vårt vituelle showroom

Besøk

Hvorfor bør du velge oss?

 • Om produsent
  Gratis levering
  i hele Norge!
 • Om produsent
  Sikker betaling med
  Klarna og Vipps
 • Om produsent
  Trygg
  E-handel med kjøpsbeskyttelse
 • Om produsent
  Produkt direkte
  fra produsent!

Denne siden bruker informasjonskapsler.