Tilbake Tilbake

Kjøpehjelper

Kjøpehjelper
Se alt

Bruksanvisninger

Bruksanvisninger
Se alt

FAQ - Ofte stilte spørsmål

FAQ - Ofte stilte spørsmål
Se alt

I hovedrollen: takintegrert kjøkkenvifte! En unik side av minimalisme.

26.09.2021, Ventilatorer

Arrangementets enkelhet, enkle linjer, geometriserende former og en universell fargepalett er ledemotivene til en av de mest minimalistiske kolleksjonene av kjøkkenvifter i Nortbergs merkevareportefølje. Viftene, som er diskrete og elegante, med innovative tekniske parametre, skaper en ideell løsning for store kjøkken med åpen løsning, samt små værelser i boligblokker. De tynneste kjøkkenviftene på markedet beviser at «enkelhet er den ultimate eleganse». På tide å bli kjent med en modell som er uhørlig og usynlig...men den er der!

Takintegrerte kjøkkenvifter for (ikke bare) minimalisten. 

De tiltrekker seg ikke oppmerksomhet med dekorative detaljer, uttrykksfulle farger eller sofistikert form. De ultratynne viftene skaper en sammenhengende harmoni med taket. De er designet slik at de, med sitt diskrete design, passer inn i enhver interiørstil og konvensjon. Designerformen til den takintegrerte viften vil fungere best i moderne kjøkken, som er basert på enkelt møbeldesign, lite tilbehør og en smal fargepalett. Plassen forblir også urokkelig! Takintegrert vifte tar ikke de centimeterne med plass som er så verdifulle i «husets hjerte». Den trenger kun 16 cm mellom tak og undertak. Viften, som ligger tett inntil taket, er et utmerket valg for skandinaviske kjøkken i hvitt, hygge, japandi, men også glamour, ny klassisk, New York eller boho-stil.

Det viktigste først – bestselgerne! 

Blant merkets topprodukter i kategorien «takintegrerte kjøkkenvifter», slår modellen Grand Super Slim White og dens mørke versjon Grand Super Slim Black, den absolutt mest populære. Begge dekket med herdet glass av høyeste kvalitet, beundrer med et sofistikert design som er både tidløst og universelt. Det legges også vekt på detaljer som er utført med nøyaktighet, samt den integrerte belysningen i form av LED-striper. Den hvite modellen spiller oftest hovedrollen i arrangementer inspirert av Skandinavia. Derimot har den svarte modellen blitt et permanent element i elegante interiører og loftkjøkken.  Finnes det en annen takintegrert vifte som vil få like god anerkjennelse? Det får vi snart vite, for...

Det er tid for premierer! 

Mistral og Planet er navnene på de takintegrerte viftene som debuterer i Nortbergs merkevareportefølje. Denne gangen har designere ikke overrasket så mye med viftenes form, men den unike belysningen. Modellen Mistral Super Slim har på frontruten seks jevnt fordelte LED-lys som lyser utmerket opp kjøkkenøya og kjøkkenbenken. Om kvelden vil de sørge for en koselig, varm atmosfære på kjøkkenet. Den nye, moderne modellen Mistral har, i tillegg til estetiske verdier, solide parametre i form av en effektiv 900 m3/t turbin, ovennevnte energisparende LED-belysning, perimeterabsorpsjon, timer og radiofjernkontroll som kan brukes hvor som helst i rommet. Fire elegante LED-lys plassert på den sentrale ruten på enheten er allerede det som skiller Planet Super Slim fra andre modeller. Viftens enkle form er komplementeres med lysende punkter, som kan være en ekstra lydkilde over kjøkkenøya. Mesterlig funksjonalitet, original estetikk og en gjenkjennelig stil er de elementene som forbinder premieremodellene. 

iPhone 12 – en kjøkkenvifte på moderne vis. 

Er dette slutten på nyhetene? Absolutt ikke! For individualister som verdsetter unike former i interiøret, ble det skapt en vifte inspirert av en ny generasjons smarttelefoner. Dette er fremtidens design i kjøkkenviftenes verden! Den uvanlige formen med avrundede hjørner passer ideelt til det herdede glasset som ble brukt til å fullføre bunnruten på enheten. Designerne la også til elegante LED-striper for å lyse opp kjøkkenet fenomenalt. Premieremodellen – takintegrerte Decor CR FREE  - tilgjengelig i hvitt og sort, er et godt valg for de som setter pris på enkel installasjon og problemfri bruk. Det er ikke lenger nødvendig å redusere rommets størrelse eller senke taket – denne modellen garanterer enkel og rask installasjon. Listen over fordelene er supplert med en effektiv turbin, perifert absorpsjonssystem, radiofjernkontroll og en timer. Viften, som bare jobber i absorbermodus, vil fungere i moderne og klassiske arrangementer, men også i litt dristige prosjekter inspirert av de glade 1920-årene eller dristig eklektisisme.

En takintegrert vifte uten turbin? 

Hver standard enhet er utstyrt med en turbin, som bestemmer kraften og effektiviteten til viften. Støyen, som mange av oss forbinder med driften av en kjøkkenvifte, er stort sett ikke annet enn driften av turbinen. Hva om det ikke var sånn? Sannsynligvis ville det vært helt stille i hele huset, selv når viften er i drift. For å redusere støynivået så mye som mulig, har Nortberg sine eksperter laget innovative løsninger: Stille Kjøkken, der turbinen er plassert utenfor kjøkkenet, f.eks. på loftet eller garasjen, men også Stille Hjem, der turbinen er montert på taket – driften av viften er da praktisk talt uhørlig. Alle takintegrerte vifter er kompatible med Stille Kjøkken og Stille Hjem-systemene.

Nortberg sine vifter er et vell av enkle former innelukket i materialer av høyeste kvalitet. Perfekt utførelse, utprøvde løsninger og solide tekniske parametre er styrken til deres enorme suksess. Se alle modeller uten å forlate hjemme ditt! Ta en virtuell omvisning – Europas eneste nettbaserte utstillingsrom med kjøkkenvifter venter på deg når som helst – dag og natt.

Hvorfor bør du velge oss?

 • Gratis levering
  i hele Norge!
 • Sikker betaling med
  Klarna og Vipps
 • Trygg
  E-handel med kjøpsbeskyttelse
 • Produkt direkte
  fra produsent!

Denne siden bruker informasjonskapsler.