Tilbake Tilbake

Kjøpehjelper

Kjøpehjelper
Se alt

Bruksanvisninger

Bruksanvisninger
Se alt

FAQ - Ofte stilte spørsmål

FAQ - Ofte stilte spørsmål
Se alt

Det virtuelle showrommet hos Nortberg!

30.06.2021, Ventilatorer

Viften som alle ser! 60 modeller på ett sted, ingen retusjering med instagram-filtre. Fra nå av kan du se naturlige farger, virkelige størrelser og former uten å forlate hjemmet ditt. Nortberg er en norsk produsent av kjøkkenventilatorer og to-dimensjonalt designarbeid dedikert til arkitekter, designere, studio-designere og interiørdesignere. Det er tid for det første virtuelle utstillingslokalet for kjøkkenvifter i Europa.

Fiks idé 

Hver dag ble vi spurt om det var mulig å se våre vifter personlig; om gullet er matt eller glitrende; om forskjellen mellom matt, halv-matt og glans var stor, og mange andre spørsmål.

«En av løsningene som vi har foreslått våre kunder er gratis fargeprøver, men jeg var fortsatt ikke helt fornøyd» - sier Nortbergs eier.

«Ja, å se en farge personlig gir deg et slags bilde av helheten, men ofte er det utfordrende å forestille seg hvordan det hele kommer til å se ut. Og slik fikk vi ideen om å skape et sted hvor vi kan presentere våre vifter: fritthengende, vegghengte, skapintegrerte, rustikke, takintegrerte, tubevifter, samt nye kolleksjoner: Laminam, Art Glass, Ceramic, slik at kundene kan ta en nærmere titt på dem og bli sikre på at det har valgt den perfekte viften til kjøkkenet» – tilføyer han.

Klar, ferdig, gå!

Den virtuelle spaserturen begynner man gjerne fra starten. Vi kan «besøke» de neste bildene i utstillingen. Hvis vi går til venstre, vil de keramiske viftene i svart og hvitt stjele oppmerksomheten vår.

Så ser vi uttrykks- og karakterfulle vifter laget av kunstnerisk glass, og deretter modeller med kvarts sintre finish av det italienske merket Laminam, så går vi forbi den majestetiske viften Metropolis.

Gangen tar oss til de absolutte bestselgerne av de siste sesongene: her er Tubeviften i mange versjoner og farger. Fans av stilen «new classic» vil sikkert bruke litt tid på modellen Cylindro Gold, og entusiaster av regelen «mindre er mer» vil legge merke til Cylindro Black, Tubo Black eller Cylindro Eco 2Strips Black Matt. Over hodet ditt kan du se fritthengende modeller, inkludert den tynneste modellen på markedet: Grand Super Slim, designet for de som har en begrenset plass mellom undertaket og taket. Minste høyde er bare 18 cm!

Vegghengte vifter viser sin klassiske skjønnhet, og blant dem er det mange nye produkter: Optima, Adria, Sento OR og Quadro OR. De med små kjøkken som ser etter plassbesparende løsninger, vil sikkert være interessert i skapintegrerte vifter.

Nortberg presenterer sin rike kolleksjon, og ved å plassere modellene inne i overskapet, kan du nøyaktig vurdere hvor mye plass de tar og hvordan de kommer til å se ut til slutt. Rustikke vifter, Rustic og Petro, har også sin plass i utstillingsrommet, og tiltrekker oppmerksomheten til de som er glad i vintage- og retrostil. For alle som bygger et hus med sjel, vil modellen Ecru eller andre hvite modeller med trefinish i hvilken som helst farge, være det beste valget.

Spesielle oppgaver

Det virtuelle showrommet presenterer 60 kjøkkenviftemodeller: man kan ta en nærmere titt på hver vifte for å utforske den på tvers. Detaljene i keramiske Tulip Black er inspirert av naturens verden, som beviser at håndlagde keramiske lampeskjermer viser tradisjonelt italiensk håndverk på høyeste verdensnivå.

Hvis du vil se nærmere på en konkret modell, trykk på YouTube-knappen som vil ta deg videre til en videosnutt om viften du er interessert i.

Klikker du på «Butikk», vil det ta deg til handlekurven og kassen. Her kan du finne en kort beskrivelse av viften, en detaljert beskrivelse av karosseriet, samt anbefalinger for interiørstiler som en gitt modell passer best til.

Den tekniske informasjonen vil inkludere energiklasse, støynivå, turbineffektivitet, driftsvariant, belysningstype, type enhetskontroll, dens dimensjoner, type filtre som brukes, men også informasjon om for eksempel fjernkontroll, timer, eller mulighet for å jobbe med Super Silent Kitchen og/eller Super Silent Home.

Debutter

Det virtuelle showrommet er også et ideelt sted for å presentere vår premiereserie av vifter med kvartsplater, kunstnerisk glass eller keramikk finish. Dessverre har de siste månedene bevist for oss alle at tradisjonelle besøk i interiørsalonger eller butikker kan være umulige, og at shopping skjer hovedsakelig på nett. For at kundene våre skal føle seg komfortable og trygge når de bestemmer seg for å kjøpe en Nortberg-vifte, særlig de modellene som nå debuterer, har vi gjort en stor innsats for å presentere dem nøyaktig, slik de ser ut i virkeligheten. Når du for eksempel ser på modellen Laminam Naturali Statuario, kan du se en detaljrik tegning av nedtonede grå vener som dekorerer sintringen. På den andre siden vil den uvanlige teksturen i Art Glass kolleksjonen trekke vår oppmerksomhet, akkurat som i Black Wave eller Gold Wave vifter, forklarer Martin. 

Blant premiereserien er det tre kolleksjoner med helt forskjellige stiler, uttrykksformer og inspirasjoner. Det de har til felles er gode tekniske parametere og fenomenalt design.

Glassvifte

Det er vanskelig å si entydig i Art Glass-serien om det er funksjonen som følger skjønnheten eller omvendt. Rikheten av mønstre, teksturer og farger gjør at de moderne viftene laget av kunstnerisk glass har en sjanse til å erobre interiørverdenen og bli der permanent. Intens svart, edelt gull eller elegant hvitt presenterer sin unike sjarm på en tynn glassrute. Viftene, inspirert av naturens rikdom, passer perfekt inn i den biofile designtrenden. Designet for elskere av godt design og originale rom, vil de fylle ut interiøret perfekt i mange stiler: nyklassisk, boho eller glamour, men de kan også bli et ledemotiv på kjøkken inspirert av moderne eller industriell still. Moderne vifter fra denne linjen overrasker ikke bare med intensiteten og metningen av farger, men også med en uvanlig tekstur, som gjør at viften glitrer og skinner avhengig av sollysets vinkel. Glassets kunstneriske skjønnhet med sin subtilitet, delikatesse og tvetydighet i utformingen av kjøkkenviften viste seg å være perfekt. Det viser seg at kombinasjonen av enkle former av vifter med  de mest utsmykkede kunstneriske glassenheter utgjør en synkron helhet.

Modellen Laminam

Hvordan koble en kjøkkenvifte og kvarts sinter som imiterer marmor eller kalkstein? Nortberg har taklet denne vanskelige oppgaven. Den nøye utformede formen på viften, enkel og økonomisk i uttrykket, er bakgrunnen for rike mønstre inspirert av den rå skjønnheten til stein, tre eller metall. Oppmerksomheten blir stjålet av designervifter i dempet grå og varm kobber, men modellen inspirert av marmor blir fortsatt den ubestridte helten i serien. Designet er imidlertid ikke det eneste som fortjener spesiell oppmerksomhet i denne kolleksjonen. Laminam kvarts sintere har blitt berømte takket være sine ekstraordinære tekniske parametere. Plater i stort format er motstandsdyktige mot skader, riper og høye og lave temperaturer. Viften med kvarts sinter finish absorberer ikke fuktighet, så overflaten forblir steril, fri for sopp, bakterier og mugg. En ekstra fordel med enheten er enkel rengjøring. Sintrene er ekstremt motstandsdyktige mot kjemikalier, og reagerer bare med flussyre, noe som gjør alle tilgjengelige kjemikalier og pleieprodukter trygge, og som ikke vil skade platen på viften på noen måte. Laminam-viftene er også moderne teknologiske løsninger: energibesparende LED SMD-belysning, effektiv turbin med en maksimal effekt på 850m3/t, fjernkontroll og timer.

Keramisk vifte

Stor funksjonalitet er en av fordelene til den neste premierekolleksjonen som presenteres i det virtuelle showrommet hos Nortberg. Stillegående, effektive, energibesparende vifter, denne gangen laget av keramikk, overrasker med sin ikke-åpenbare form og mesterlige utførelse. Moderne og originalt design er hovedmotivet til den keramiske linjen. Italienske håndverkere innlemmet sine inspirasjoner i lampeskjermene på den minst åpenbare måten. Modellen Tulip refererer til tulipanen, Aztek tar oss med på en reise til aztekiske pyramiders verden, mens Ceramic, som henger i tynne tråder, er det perfekte eksempelet på «mindre er mer», og den motstykke er den raffinerte, elegante Ceramic Swarovski, laget for glamourinteriør i arrangementer som refererer til den skandinaviske stilen. Keramiske vifter ser mer ut som designerlamper enn kjøkkenventilatorer. Det viser seg at det ekstraordinære, håndlagde designet kombinert med det unike materialet og et øye for detaljer, skaper et produkt fra det 21. århundre. Keramisk vifte, som henger i tynne tråder, er et synonym for tidløs eleganse og enkel skjønnhet, men også en ekstremt vellykket kombinasjon av tradisjon og modernitet.

Det virtuelle showrommet hos Nortberg er et sted hvor du kan tilbringe noen timer med å nyte det originale designet når du leter etter interiørinspirasjon og de beste løsningene for moderne kjøkken. Imidlertid liker ikke alle lange turer – selv i den virtuelle verden. For å gjøre det enklere å navigere i det virtuelle showrommet, har viftene blitt delt inn i kategorier. På denne måten kan du enkelt og raskt finne det perfekte produktet uten å bruke for mye tid foran skjermen. De ulike typene av vifter: fritthengende, vegghengte, skapintegrerte, rustikke, takintegrerte, tubevifter, samt nye kolleksjoner: Laminam, Art Glass, Ceramic, avslører sine hemmeligheter. Det er på høy tid å bli kjent med dem... velkommen til det virtuelle showrommet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor bør du velge oss?

 • Gratis levering
  i hele Norge!
 • Sikker betaling med
  Klarna og Vipps
 • Trygg
  E-handel med kjøpsbeskyttelse
 • Produkt direkte
  fra produsent!

Denne siden bruker informasjonskapsler.