Tilbake Tilbake

Kjøpehjelper

Kjøpehjelper
Se alt

Bruksanvisninger

Bruksanvisninger
Se alt

FAQ - Ofte stilte spørsmål

FAQ - Ofte stilte spørsmål
Se alt

En tubevifte i hovedrollen!

11.03.2020, Ventilatorer

De mest moderne og populære tubevifter, med sitt sylindriske design er nå på toppen! En lekker, enkel form sammen med materialer av høyeste kvalitet gjør at tubeviften er elegant og tidløs. I tillegg er tubeviften kjennetegnet av perfekt funksjonalitet. Populæriteten skyldes også et bra design. Designet med tanken ‘less is more’, tubeviften passer perfekt til en moderne, ofte minimalistisk interiørstil. 

Et fint design blant kjøkkenvifter. 

Blant Dieter Rams 10 prinsipper for et bra design nevnes innovasjon, brukbarhet og estetiske trekk. Dette betyr at et fint design skal følge teknologiske fremskritt, funksjonalitet og skjønnhet. Ifølge den tyske mesteren, burde gjenstander designes slik at formen skal stamme fra funksjonen. Det er ingen plass for tilfeldighet heller – hvert eneste, selv det minste element skal ha en funksjon. Ikke minst burde et fint design  også være økologisk, fra produksjon til bruk. Et bra design kan svare for seg selv. De prinsippene er grunnlaget for vår design av tubevifter. Og derfor er de så enestående.

Annerledes enn alle andre.

En enkel og sparsom tubeform tar fra geometri – noe som gjør den elegant og tidløs. Denne universelle formen passer til en rekke kjøkken: fra en minimalistisk til skandinavisk stil, eller kjøkken på loftet, til og med. I sitt rike tilbud har Nortberg kjøkkenvifter i asketisk form med en bra funksjonalitet. Fritthengende kjøkkenvifter er utstyrt med den nyeste LED SMD belysning, turbiner av høyeste kvalitet, stoppeklokke og fjernstyring. Ikke minst inneholder de et aluminumsfilter som kan vaskes i oppvaskmaskin. Dette gjør at kjøkkenvifter, ifølge regler for et bra design, er både fine og funksjonelle. Det finnes to typer tubevifter: fritthengende og vegghengte. De siste egner seg best for små kjøkken, som for eksempel i blokka. Et lite rom må vel være funksjonelt, komfortabelt og fint.

Pick-and-mix!

I Nortbergs portefølje finnes det tubevifter i fire fargevarianter: tidløse hvitt og svart, origina kobber eller klassisk gylden. Til klassiske rom er det lurt å velge en svart kjøkkenvifte, Cylindro. Sort er fortsatt en fasjonabel farge. Sammen med den asketiske formen utgjør Cylindro en meget klassisk kjøkkenvifte som skal passe til en tidløs interiørstil. Nå som hvitt kjøkken er på toppen, vil en svart vifte tiltrekke seg oppmerksomhet. Det er verdt å huske at stadig flere mørke farger overvinner lyse pastellfarger. Svart, mørkeblått, grønt, lilla eller rød dominerer stadig i flere kjøkken. De som elsker ekstragavanse liker også å bryte vaner. Deres interiør skal være atypisk og interessant. Selv til slikt interiør vil en hvit kjøkkenvifte passer utmerket.

Her anbefaler vi Cylindro White. Hvit vifte kan innpasse seg i alle rom og stiler. Hvitt vil passe til møbler i sennepsfarge, eller turkis. Og selv om man kan risikere å påstå at hvitt passer best til glamour kjøkken, vil det også være i harmoni med skandinavisk eller nyklassisk stil.

Nortberg tok også vare på de som ønsker å ha kjøkken på loftet, eller soft-loftet . En vakker, mettet kobberfarge er et perfekt valg for industrielle kjøkken, hvor det viktigste er minimalisme og sparsom form. En kobber tubevifte vil varme interiøret opp og tiltrekke seg oppmerksomhet. Cylindro Kobber og Cylindro Inox egner seg til industrielle klima!

Interiørtrender forandrer seg meget fort, selv om det finnes former og farger som er tidløse, som gylden. Verdifull malm har blitt brukt i arkitektur allerede fra  antikken. Og den er tilstede i interiører igjen – og vi snakker ikke bare ‘glamour’ stil. En gyllen fritthengende kjøkkenvifte er et sikker valg for store, romslige kjøkken, men også som en vegghengte kjøkkenvifte til mindre arealer. Gylden skinner og reflekterer lys i en vakker dans. For et enestående klima!! Cylindro Gold er en kongelig nyhet, som enkelt og fort vil forandre kjøkkenet deres. 

Selv om Dieter Rams regler om et fint design allerede har vært med oss i flere lange år, forblir de fortsatt overraskende aktuelle. Når en funksjonell gjenstand blir skapt, med sin skjønnhet og enkelhet, vil den vare lenge. Ny mote, nye trender påvirker ikke det tidløse designet. Det vil fortsatt overraske med sin universalitet, enkelhet og eleganse. Kanskje det ikke er så rart at tubevifter har så mange tilhengere!

Hvorfor bør du velge oss?

 • Gratis levering
  i hele Norge!
 • Sikker betaling med
  Klarna og Vipps
 • Trygg
  E-handel med kjøpsbeskyttelse
 • Produkt direkte
  fra produsent!

Denne siden bruker informasjonskapsler.